Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

Titanus S SET UltraSonic Scaler / Satalec, Acteon kompatibilis

Gyártó cikkszám: Titanus S SET
Várható szállítás: 2023. december 20.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Külső raktáron

Tovább fejlesztett modell, nagyobb teljesítményű, és teljes kompatibilitással az Satalec Newtron betétek teljes választékával.

A TITANUS S kézidarabja nagy megbízhatóságot és jobb energiahatékonyságot biztosít. A rezgéseket abszolút lineárisan és hosszanti síkban generálja.

A skálázóhoz #AX betét, és 24 hónapos garancia tartozik.

Gyártó: TKD

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos piezoelektromos Scaler.

A készlet beépítve alkalmazható:
- TITANUS-S piezo elektromos kézidarab (három betéttel, Satalec Newtron-kompatibilis) - DYNO dinamometrikus
kulcs
- USC60 elektronikus vezérlőkártya
- Szilikon tömlő (szürke, vagy barna színben kapható)
Az új kézidarab titán átalakítója, nagy megbízhatóságot és nagyobb energiahatékonyságot eredményez. A generált mechanikai rezgések abszolút lineárisak és hosszirányúak.
A kifinomult USC60 elektronikus vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy a skála vibrációinak működési frekvenciáját automatikusan beállítsák a tényleges rezonancia-terheléshez.
Ez a kártya opcionálisan közvetlenül hajthat egy DC mágnesszelepet, és a kimeneti teljesítmény külső 0 -: - 5 Vdc-jelrel állítható be.
Miután az USC60 táblához vezetékezték, a skála és a betétek galvanikus szigeteléssel vannak ellátva (3000 V szigetelés), ezáltal garantálva a beteg, és a beavatkozást végző abszolút biztonságát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!