Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

H1SE és H1SEM 204

H1SE és H1SEM 204 Kimagasló kezelési kényelem, és gazdasságos vásárlás? Igen!
H1SE.204 és H1SEM.204 egy volfrám-karbid fúró egyedülálló hibrid fogazással. Két különböző fog, egyetlen munkafejen összekapcsolva, egyesíti a fogászati ​​funkcionalitást és a magas kezelési kényelmet.
 

A gömb forma éles átmenő élével gyors és kíméletes feltárást tesz lehetővé, ugyanakkor a műszer felületén lévő keresztezett fogak lehetővé teszik a rezgések jelentős csökkentését – a stressz hatás csökkenése a páciens és a fogorvos számára is egyaránt észrevehető. A Komet laboratóriumaiban végzett tesztek is megerősítették a használat során tapasztalható szubjektív nyugalmi érzést.
 
 
H1SEM változat  minimális invazivitást biztosít az munka során a vékony nyakszerkezetnek köszönhetően, ideális használni 0ptikai segédeszközökkel, például nagyítóval vagy mikroszkópos kezeléssel kombinálva
 
Kíméletes anyageltávolítás:

A kavitás kialakítása nyomás kifejtése nélkül, és  a zöld gyűrű kontraszögének alacsony fordulatszámú használata megakadályozza a pulpa hipertermia miatti traumáját.
 
Magas gazdasági/gazdaságossági hatásfok:
 
A H1SM és H1SEM fúrók készítésekor a kiváló minőségű volfrám-karbid használat, a rendkívül finom szemcsés újrasajtolt anyag, hosszú ideig hibamentes használatot, és éles éleket biztosít, így egy különösen hosszú élettartamú eszközzé válik.
Javasolt fordulatszám: 1000-1500 ford/perc-1.
 
Karácsonyi Kollekciónk Itt elérhető: 
 
H1SE és H1SEM Itt elérhető: