Rólunk

   Hitvallásunk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel egy prémium minőséget vigyünk az ország fogorvosi rendelőibe, ahol az eszközeinket használva mind a Páciens, mind a kezeléseket végző Fogorvos maximálisan elégedett legyen az ellátások során.

  A Dental Depot Kft. megalakulásakor, elsődleges célként tűzte ki a Gebr. Brasseler Gmbh. Európa piacvezető forgóeszköz gyártójának, a KOMET termékek Magyarországon történő széleskörű piaci bevezetését. A KOMET márka immár 95 éve a fogászatban, a minőség, innováció, és tartósság jellemzi. Termékeik válogatott nyersanyagok felhasználásával, kifinomult design és a fejlett gyártási műveletek vezetésével készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott alkalmazás során.

  2017 évben a LABORATOIRE ELSODENT Biokompatibilis termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazását is megkezdtük.  Hogy miért tartottuk különösen fontosnak?

Ma az Európában forgalmazott műanyag bázisú fogászati anyagok (kompozitok) 87,8%-ának nem Biokompatibils építőkövei vannak. A BPA és származékai megjelennek a nyálban, sőt a vizeletben is. Ezen molekulák többségét a nyál enzimjei további kisebb molekulákra bontják, amelyek mérgezőek lehetnek a szervezetre, illetve potenciális rákkeltők lehetnek. Így elmondható, hogy a tömések, ma legalább akkora – ha nem nagyobb – kockázatot jelentenek a páciensek egészségére, mint az amalgám a hőskorában.

Mi ezért tartjuk különösen fontosnak a TEGDMA, és HEMA, Bis-GMA, Bis-EMA, és BPA mentes anyagok megismertetését, és széleskörű alkalmazását.                                                                                                                                            

  Mára egy országos lefedettséggel rendelkező orvoslátogatói csapattal, nap mint nap azon dolgozunk, hogy felkeresve a Dental piaci résztevőket, ajánljuk és értékesítjük a Komet kiváló minőségű fúróit, csiszolóit, szájsebészeti vagy Endodonciai eszközeit, és ELSODENT Biokompatibilis fogászati anyagait.

  Orvos látogatóink termékeinkkel kapcsolatban teljes körű szakmai segítséget nyújtanak Partnereink részére, látogatásaik során egyedülálló módon portfóliónk zömét be is mutatják termék specifikusan bemutatható minta kollekciókból.

Termékeink értékesítése, fogorvosok, fogtechnikusok teljes körű kiszolgálása web áruházon, illetve értékesítő kollégáinkon keresztül történik.

Orvoslátogatói csapatunk:

Bálint-Nagy Csaba értékesítés vezető / +36 30 310 6490 Közép – Alföld, Debrecen, Észak – Kelet Magyarország, Kiemelt ügyfelek

Rizmayer Zsuzsanna orvoslátogató / +36 30 758 2635  /  Budai régió

Kákonyi Dávid orvoslátogató +36 30 311 2550 / Nyugat Dunántúl – Baranya - Tolna

Sáfár Márk orvoslátogató / +36 30 273 8649 Pest megye / Budapest / Közép Magyarország