Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

Komet 4COMP kompozit eltávolító

2023. 02. 25. 07:50:00

 

4COMP egy speciásan a kompozitokhoz kialakított gyémánt eszközünk. Az "aktív" munkahegyek és a fajlagos szemcseméretnek köszönhetően bármilyen típusú kompozitot, hatékonyan eltávolít a műszer, már akár első forgása után.

A fogorvosok minden nap munkájuk fontos részét különféle protézisek vagy töltőanyagok elválasztására és eltávolítására fordítják: némelyik nagyon kemény és ellenálló, mások erősen hajlamosak. A legjobb teljesítmény elérése érdekében mind a hatékonyság, mind az időoptimalizálás szempontjából tanácsos olyan forgó eszközöket használni, amelyeket kifejezetten különféle anyagok eltávolítására terveztek. A 4687-es készlet, melynek neve "Dentastic five", öt különféle speciális szerszámot kínál egy jól megrendelhető készletben, amelyek lehetővé teszik, hogy szétválaszthassák és eltávolítsák a fogászati ​​helyreállításhoz használt összes anyagot. Ez a megoldás tehát időt és pénzt takarít meg, a 4687 készlet valójában csak öt olyan műszert tartalmaz, amelyek nagyon ellenállnak a törésnek és minimális rezgésfejlődéssel; sok előnye van: a betegnek, az orvosnak és az ellenszögek és turbinák hasznos élettartamának hosszú ideje történő megőrzése érdekében.

4COMP gyémánt:

A 4COMP gyémántot (Komet szabadalom) kifejezetten a kompozit gyors eltávolítására fejlesztették ki: az "aktív" munkahegy és a fajlagos szemcseméret bármilyen típusú kompozit hatékonyan eltávolítható a műszer első forgása után. A kompozit eltávolító vágó sikerét belső sarokszerkezete garantálja (lásd az ábrákat a galériában). A több felületű speciális acéltartó megkönnyíti a forgácsgyűjtést.

A 4COMP gyémánt előnyei - szögeltávolítás:

Támogatás a strukturált felületekhez aktív hegyével

Bőséges hely a chip eltávolításához

Kiváló eltávolítási kapacitás, amely az idő optimalizálásához vezet

Hosszabb időtartam, különösen a CT vágókkal összehasonlítva 

Könnyű azonosítani és felismerni a kék gyűrűvel rendelkező arany szárnak köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: kompozit Praxis