KOMET DIAO

KOMET DIAO

 

A DIAO egy mozaikszó, amelyet a következők alkotnak: DIA , ami a DIAmantae, és O ami a gyémánt bevonatban lévő kerek kerámiagyöngyöket jelöli, amelyeknek a gyémántszemcsék egymástól való elválasztása a funkciója. DIAO, a KOMET új durva szemcsés gyémántja kerámia gyöngyökkel.

A DIAO a Komet durva szemcséjű gyémántok (zöld gyűrű jelzéssel) termékcsaládja , amelyet kifejezetten protetikai és konzervatív előkészítésére terveztek.

Ez egy teljesen új gyémántcsiszolási technológia , melynek eredménye, hogy minden gyémántszemcse koncentráltabban, tartósabban és kontrolláltabban kopik, mint a hagyományos gyémántok esetében.

 

 

A DIAO sorozat a csiszolószemcsék működési viselkedésére vonatkozó alapos tanulmányok és megfigyelések eredménye, különös tekintettel a forgács előállításának és eltávolításának pillanatára. Az alap gondolat mindig az volt, hogy az azonos szemcseméretű, alakú és átmérőjű gyémántszerszámnak nagyobb a csiszolóereje, mint egy ugyanolyan szemcseméretű, alakú és átmérőjű, de vékonyabb gyémánt bevonattal rendelkező eszköznek.

Az elvégzett kísérletek kimutatták, hogy csak a gyémánt bevonat sűrűségének ésszerű egyensúlya teszi lehetővé a csiszolóerő, az időtartam és a szabályozás egyidejű növelését .

 

 

DIAO gyémánt bevonatban található kerámia "gyöngyök" a szemcsék közötti távtartó szerepét töltik be, és biztosítják, hogy a csiszolóerő koncentrációja az „egy” gyémántszemcsén határozottan magasabb legyen, mint a "tömegesebb" gyémántoknál.

Az eredmények a következők: nagyobb koptatóképesség , de hosszabb szerszámélettartam is .

A KOMET belső laboratóriumában végzett tesztek kimutatták, hogy a DIAO-k kezdeti koptatóképessége 27%-kal nagyobb, élettartama pedig 34%-kal hosszabb, mint a szabványos gyémántok .

 

 

A nagyobb csiszolóképesség azt jelenti, hogy az eszköz kisebb erőfeszítéssel és kisebb nyomással távolítja el az anyagot, tehát kontrolláltabban használható. A felhasználók, akiknek lehetőségük volt tesztelni a DIAO-kat, egyetértenek abban, hogy az irányíthatóság, a forgás nyugodtsága, és az eltávolítási kapacitás nagyon meggyőző, és folyamat során nem érzékelhető vibráció vagy kontrollvesztés.

A kiváló vágó/koptató erővel rendelkező műszer mindig magabiztos komfortérzetet közvetít a kezelő felé, mert nem igényel erős üzemi nyomást, következésképpen rövidül a beavatkozással eltöltött munkaidő is, és páciensei úgy érezik, hogy a legjobb kezelést kapják.

 

 

Egy másik jelentős előny a DIAO-k posztoperatív kezelésének könnyebbsége, a kerámia gyöngyök lekerekített formájukkal megakadályozzák a feldolgozás során keletkező forgácsok felhalmozódását, és nagyban megkönnyítik a használat utáni tisztítást és fertőtlenítést .

Jelenleg a DIAO-k a statisztikailag leggyakrabban használt formákban és átmérőkkel állnak rendelkezésre nemzetközi szinten, a jövőben további új formák és új átmérők kerülnek hozzáadásra, hogy a legtöbb protetikai és konzervatív előkészítési igényt lefedjék.

A DIAO termékvonal könnyen azonosítható a többi gyémánthoz képest a rózsaszín-arany színnek és a zöld gyűrűnek köszönhetően.

 

 

A tanácsunk az, hogy a DIAO-t piros gyűrűs szorzón vagy turbinán használja 160 000 ford./perc fordulatszámon. -1

Az OccluShapert maximum 100 000 ford./perc fordulatszámon. -1

A termékeinket az alábbi linken találod--> ITT

Tartalomhoz tartozó címkék: DIAO Praxis Újdonság