KOMET EnGO Endomotor, integrált Apex lokátorral

KOMET EnGO Endomotor, integrált Apex lokátorral

Legyen szó reciprok vagy 360 fokos forgó mozgásról: az EnGO minden elterjedt mozgástípushoz alkalmas.

Az integrált memóriának köszönhetően az EnGO akár tíz különböző mozgásprogramot, és számos eszköz jellemzőt tud tárolni. A sebesség, a nyomaték és a szög egyedileg beállítható az egyes fájlokhoz. Az összes Komet rendszer paraméterei már előre telepítve vannak – így azonnal készen áll a következő kezelésre.

Miért gondoljuk hogy neked találták ki?

Mert,

► Optimális látószöget érhetsz el
A keskeny kontraszögű fej a kezelés során különösen nagy látómezőt biztosít a kezelési területre. A kezelést tovább könnyíti a szögletes fej 360°-os elforgatása, amely optimális hozzáférést tesz lehetővé a kezelés helyéhez.

► Integrált csúcskeresővel rendelkezik
Az integrált apex lokátornak köszönhetően kezelése még biztonságosabbá válik. Az automatikus hosszmérés valós időben mutatja meg, mennyit haladtál a csúcs felé, így minimalizálva a túltágítás/gyökércsatorna lukasztása kockázatát.

► Egyéni beállítások
Az integrált memória akár tíz különböző mozgásprogramot tud tárolni. A sebesség, a nyomaték és a szög egyedileg beállítható az egyes fájlokhoz. Az összes Komet rendszer paraméterei már előre telepítve vannak – így azonnal készen áll a következő kezelésre.

► Szénkefe nélküli motor
Az EnGO szénkefe nélküli motorral működik, és a csökkentett súrlódás miatt rendkívül tartós. Ugyanakkor a kézidarab csendesen és alacsony vibrációval működik – nagyobb kényelmet biztosít a beavatkozást végző orvos és páciensei számára egyaránt.

Ez még nem minden - ezek a további EnGO funkciók teszik teljessé a kezelést:


► Lenyűgöző teljesítmény. a percenkénti akár 2500 fordulatszámmal az EnGO további alkalmazási területeket nyit meg - a nagy pontosság megtartása mellett.

► Körbeforgatható, a 360°-ban elforgatható ellenszög optimális hozzáférést biztosít a kezelési területhez.

► Automatikus mozgás, Auto start/stop funkció a nagyobb kontrollért: Az EnGO automatikusan elindul, amint behelyezi a filét a gyökércsatornába, és leáll, amint kiveszi azt a csatornából.

► 0.4Ncm-5.0Ncm (4mNm ~ 50mNm) forgató nyomaték.

► Állítható dugattyús mozgás, a reciprokációs szög 10°-os intervallumokban egyedileg állítható, hogy bármilyen megszokott eszközhöz illeszkedjen.

► Könnyű kezelés, az Ergonomikus formája és sima működése révén az EnGO maximális kontrollt biztosít a kezelés során.

Vezeték nélküli töltés. Akár munka közben, akár töltés közben, az EnGO vezeték nélküli kialakításának köszönhetően maximális rugalmasságot biztosít.

► Egyszerű kezelőfelület és OLED kijelző.

► Hosszú élettartamú akkumulátor 2000 mAh, a nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően mindig számíthat az EnGo tartós erejére, hogy a kezelés teljes időtartama alatt kitartson - még akkor is, ha az a vártnál kicsit tovább tart.


Kezdjen bele azonnal! 
A Komet gyökércsatorna tágítóink már előre telepítve vannak smiley

Procodile - F360 - ProcodileQ - F6 SkyTaper - FQ360

Tartalomhoz tartozó címkék: Újdonság

Kapcsolódó termékek

Procodile 5 L25 mm 35 reciprok Endo fájl

Azonnal elérhető
23.379 Ft + ÁFA (29.691 Ft)

EnGO Endo Motor (vezeték nélküli kivitel, forgatható fejjel)

Azonnal elérhető
393.693 Ft + ÁFA (499.990 Ft)

Procodile Q 6 L21 mm 30 reciprok Endo fájl

Azonnal elérhető
30.000 Ft + ÁFA (38.100 Ft)

Opener OP10L1920430

Azonnal elérhető
3.777 Ft + ÁFA (4.797 Ft)