META Biomed

1990-es megalapítása óta, mint az egészségügyi és orvosi ipar fejlődéséhez hozzájáruló orvostechnikai eszközök gyártója, a META-BIOMED CO., LTD. Kiváló termékeket gyárt, nemcsak biológiailag lebontható műtéti varratokat, hanem tartós kutatás és fejlesztés révén fogászati ​​termékeket is, és exportál ilyen termékek több mint 80 országba, beleértve az Egyesült Államokat és Európát.

A K + F beruházásokra, mint alapításuk óta technológiailag intenzív kis- és középvállalkozásokra összpontosító pozitív eredményeként a társaság olyan vállalkozásként pozícionálható, amely képes kiváló termékek gyártására, amit elismernek otthon és külföldön egyaránt, ideértve a világ legjobb termékeit és a lokalizált termékeket is.

Az emberi élet és egészség iránti társadalmi felelősségvállalás teljesítése érdekében a META-BIOMED összes alkalmazottja megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy társaságunk ezt olyan módon tegye meg, amely elégedettséggel tölti el a pacienseket és az ügyfelek egyaránt, miközben hozzájárul az orvostudomány iparának fejlődéséhez.

 

Rendezés:

Komet BioSeal Bioceramic Sealer BCS1 2g

Azonnal elérhető

Termékleírás:

BioSal CeraSeal - biokerámia tömítő

  • Kalcium-szilikáton alapuló végleges gyökértömő anyag
  • Kiváló bakteriumölő hatás 12,7 pH
  • Biokompatibilitás
  • Optimális tömési funkció, és ragasztási kötés
  • Kiváló röntgenárnyék

Használatra kész 2 g fecskendő + 10 endo tipp

Alkalmazás: gyökércsatorna előkészítése

Kívánságlistára teszem
51.173 Ft + ÁFA (64.990 Ft)