Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Procodile

Procodile

Procodile

Procodile, az új endodontikus fájlunk...

 

A Procodile egy NiTi Endofile család egy teljesen innovatív kialakítású fájlrendszerből áll, ezért valódi újdonságot jelent a reciproc gyökércsatorna-előkészítés területén. Az innovatív belső mag váltózó átmérője kiváló flexibilitást biztosít, a kettős S keresztmetszetű vágó él lehetővé teszi, hogy nagy kapacitással távolítsa el a fertőzött szövetet, és biztonságosan kialakítsa a szükséges gyökércsatornát. A Procodile segítségével akár ívelt gyökércsatornákat is biztonságosan és hatékonyan lehet elkészíteni, a file csúcsa vágóél nélküli.

 

 

A Procodile kialakításának köszönhető ciklikusfile fáradtság-érzékelése csökkenti a törés kockázatát, és növeli a betegek biztonságát. A steril csomagolású egyszer használatos eszközök szintén csökkentik a keresztszennyezés kockázatát.

Az új, szabadalmaztatott intelligens ReFlex mozgás az EndoPilot, vagy Reciproc, Endo-motorokon egyesíti a forgó mozgás, és a kölcsönös mozgás előnyeit bármilyen gyökércsatorna-anatómiai alkalmazáshoz, az egyszerűtől a komplexig .

A Procodile 7 méretben elérhető, háromféle kúpossággal (04, 05 és 06), hogy minden endodontikus eset kezelhető legyen.

  

Termék információk, és rendelés:

             Ha szeretnéd kipróbálni az alábbi linken elérheted kínálatunkat. 

              Prospektusunkat angol nyelven az alábbia linken érheted el PDF formátumban.

 

«A Procodile rendszert csak ajánlani tudom minden kollégámnak. Reciproc mozgásrendszer, amely megkönnyíti munkánkat, és egyszerűsíti a gyökérkezelést, biztonságosabbá téve azt . Észrevettem hogy használat közben kimagaslóan hatékony az anyag eltávolítása a csatorna teljes hosszában , valamint a fájlok rendkívül rugalmasak. Garantáljuk a kiváló minőségű előkészítést kvalitatív szempontból. "

Dr. Björn Schaper fogorvos, Detmold, Németország

«Endodontikus kezeléseimhez olyan fájlt akarok, amely rendkívül hatékonyan működik és biztonságosan halad tovább még ívelt vagy keskeny csatornákon belül is. A Procodile fájlok alkalmazása az első kezeléstől kezdve optimálisnak bizonyult: nem túl agresszív, könnyen irányítható, és ennek ellenére nagy vágási hatékonysággal . "

Niels Niemann Fogorvos, München, Németország

 

 

 

Tudtad ?
 
Összehasonlítva más aszimmetrikus fájlrendszerekkel, a
Procodile akár 120% -kal jobban ellenáll a ciklikus fáradtságnak.
A törés veszélye tehát jelentősen csökkent.