Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

Te is haladj előre

Te is haladj előre

Innováció, alapjaiban újragondolva, Procodile-tól a Procodile Q-ig

Hogy mekkora innovatív erő rejlik a Kometben? Egy rendkívül rugalmas, és sikeres endodonciai eszközünk az új Procodile Q megmutatja. Akár csak a TOP 100 Award 2022*, amelyet a Komet márkánk most kapott.

 

Mérföldkőtől mérföldkőig.

 

Három éve jelent meg az endodoncia világában egy új, rendkívül rugalmas, biztonságos, és egyben szokatlanul éhes gépi gyökértágítónk: a Komet Procodile. Különlegessége és egyben sikerének titka, egy Komet szabadalom, a változóan kúpos file-mag volt. Ez az innovatív mag optimális előkészítést tesz lehetővé ívelt csatornák esetén is, ugyanakkor rendkívül törésálló.

Kivételes rugalmasságuk válasz volt a hőkezelt tágítók akkori trendjére. A Procodile nagy sikert arat, és aratott, Endo-kezdők, és  Endo-specialisták gyakorlataiban egyaránt. 

Aztán felmerült a kérdés, hogyan lehet valami jót még jobbá tenni? A válasz egyértelmű volt számunkra, s mindkét megközelítést kombináltuk. Az eredmény az új Procodile Q. Az első, és egyetlen hőkezelt reciprok file változó kúpos maggal.

 

 

Az ötletek nem szabnak határidőket. És néha még éjszaka is jönnek.

 

Az innovatív ötletek gyakran közös találkozókon vagy workshopokon születnek, de néha éjszaka is, mint a változóan kúpos fájlmag esetében. Ez egy befejezett projekt, az R6 ReziFlow rendszeren végzett, munka utáni szakasz volt. Ha szenvedélyes fejlesztő vagy, akkor a projekt befejezése után sem fordíthatod el a fejed. Az elme tovább dolgozik és keres. Mivel az endo fejlesztőink ezt tudják, mindig tartanak egy kis jegyzettömböt az ágy mellett. És így hirtelen felébredt éjjel, és jegyzetelt. Amikor másnap reggel megbeszélte a jegyzetet a managementtel tudta, ebből tudunk együtt valami nagyszerűt kifejleszteni. Ez volt a változóan kúpos fájlmag születése.

 

Az Endoneering megelőzi az Endot.

 

A Komet Dental-nál egy mérnökcsapat dolgozik azon, hogy az endodonciát, minden területen jobbá és biztonságosabbá tegyék, a kezdőktől a tapasztalt szakemberekig. Az endodoncia területén végzett mérnöki tevékenység elsősorban az értéknövelt termékekre, és az innovációra összpontosít. A Komet így szerzett magának hírnevet, ebben a márkánk számára új szegmensben néhány éven belül. Új anyagokkal, és innovatív eljárásokkal, az előremutató kezelési módszerek és folyamatok érdekében. Az új termékekre vonatkozó ötletek sok területről származnak. Akár belsőleg az egyes részlegektől, akár kívülről a felhasználón keresztül. A Komet-nél a meggyőző ötleteket lelkesen üdvözlik, különösen akkor, ha olyan innovatívak, mint egy változóan kúpos fájlmag.