Schlumbohm Health & Medical

Schlumbohm GmbH Co.KG fogtechnikai és orvosi felszerelések: csontszűrő, és csontmalom. EndoPilot Apex lokátorral gyökérhosszméréshez, Endomotor, downack és backfill.

Az EndoPilot egyetlen funkcióegységben öt funkciót ötvöz, így optimális feltételeket teremt a gyors és magas minőségű gyökérkezeléshez. A gép megalkotásakor az EndoPilot tervezői újragondolták, és egyesítették, az ApexlLocator, és az EndoMotor előnyeit, a gyökércsatorna hosszának meghatározása az endomotor használat közben egyértelmű előnyökkel jár. Ultrahangos kézi darab szintén rendelkezésre. A megbízható és gyors munkát a DownPack kézidarab és a BackFill pisztolyok könnyíti meg. A termoplasztikus töltelék guttaperchával homogén és sűrű gyökércsatorna-töltést tesz lehetővé. A világosan elrendezett érintőképernyő egyszerűvé teszi az összes eszköz egyszerű használatát.

ApexLocator

a legújabb generációs digitális endometria

Pontos mérés a feldolgozás során a szabadalmaztatott, teljesen szigetelt ellenszögű kézidarabon. Ez lehetővé teszi a fájlok gyors cseréjét, mivel nincs szükség a bosszantó fájlkapcsoló hevederek használatára.

Endomotor

integrált csúcsméréssel.

Az ellenőrzött fordulatszám és nyomaték, így az EndoMotor lehetővé teszi a gyökércsatornák hatékony előkészítését. A szabadalmaztatott EndoPilot kontrasztkulccsal együtt teljesen szabályozhatja az aktuális fájlpozíciót.

A fájlkezelés figyeli és tárolja az egyes fájlok kopását.

ULTRASCHALL

hatékony gyökércsatorna-előkészítés ultrahanggal

A CoPilot kiegészítő modul Satelec ultrahangos vezeték nélküli kézidarab, akkumulátorról működik és vezeték nélküli lábkapcsolóval működik. Az érintőképernyőn könnyen állítható az ultrahangos teljesítmény- és visszaszámláló funkció az öblítési protokollnak megfelelően.

Downpack

másodpercek alatt felmelegszik

A termoplasztikus guttapercha lehetővé teszi a homogén és sűrű gyökércsatorna kitöltését. A fűtőtest fűtését és hűtését,  a hőmérsékletét másodpercek szabályozza. Különböző hőmérsékletek szabadon választhatók.

BackFill

optimális szabályozás

A pisztoly lehetővé teszi a hőre lágyuló guttapercha egyszerű és pontos alkalmazását. A hőmérséklet előre beállítható az érintőképernyőn keresztül, a nagy teljesítményű vezérlés rövid fűtési időt biztosít.

 

Rendezés:

109 2311 Apex kábelkészlet EndoPilot

Külső raktáron

Apex kábelkészlet EndoPilot endo motorokhoz.

Tartalmazza:

109 2315 Apex mérő kábel, és csatlakozó
109 2312 File Clip kábel
109 2316 File Clip
Kívánságlistára teszem
59.500 Ft + ÁFA (75.565 Ft)