Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEINK

Az ország egész területén ingyenes a kiszállítás bruttó 50.000 Ft-ot elérő rendelés esetén! 

50.000 Ft alatti rendelés esetén pedig GLS Futárral csak nettó 1 180 Ft 

HÁNYFÉLE MÓDON JUTHAT TERMÉKEINKHEZ?

Leggyorsabb, legkényelmesebb mód, ha a GLS-sel történő házhoz szállítást választja. Ha meg ad egy időintervallumot a rendeléskor a megjegyzésben, hogy mikor találják a szállítási címen, mi jelezzük a futárszolgálatnak azt.

Ha nem tartózkodik fix időkben adott helyeken, válassza GLS csomagpont szolgáltatását. www.csomag.hu

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: GLS futárszolgálat, GLS csomagpont, személyes átvétel,
Ha a szállítást nem tudjuk egy alkalommal megoldani, a többi szállítás a mi költségünk. 

Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad el.

GLS utánvét 100.000 ft-os rendelésig lehetséges

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.