Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ.
Termékek Menü

Szenvedélyünk a Gyémánt

Szenvedélyünk a Gyémánt

 

A küldetésünk, hogy a jót még jobbá tegyük, és ez a történet 1958-ban kezdődik, a Komet első kiváló minőségű gyémántjaival.

 

Gyémánt és a mindennapok, egy tökéletes párosítás!

A gyémánt műszerek minden praxisban a legfontosabb alkalmazott eszközök közé tartoznak. Kiemelkedő, és megbízható munkát végeznek, nap mint nap, rendkívül hatékonyak, minden területre specializálódtak, és óriási kitartással rendelkeznek.
A gyémántok műszaki tulajdonságaiknak köszönhetően a hatékonyság, a biztonság, és az időmegtakarítás szempontjából is első osztályú anyagok.

A történetük a gyémántpor bevonatként való felhasználásának akkori úttörő ötletével kezdődött, ami villám gyorsan új szabvány lett. Egy olyan minőségi műszer, a fogszuvasodás és koronacsonk előkészítéséhez, amely hatékonyabbá, pontosabbá, egyszerűen gazdagabbá tette a fogászati ​​világot. A legkülönfélébb formájú, és méretű, csúszásmentes gyémántszemcsék acél blankba ágyazásának elve a sikertörténet, amelyet a Komet idővel jelentősen továbbfejlesztett. 

Az alapelv, a gyémántszemcsék kétharmadát galvanikusan felvitt kötőanyag tartja, hogy a fúrás során rájuk ható erők ne szakítsák ki. Az előnyök: hatékonyság, alacsony vibrációjú forgás, hosszú élettartam és óriási költségmegtakarítás.

Ragyogás, a finomtól a durváig: a szemcse.

A Komet németországi fejlesztési részlege (Lemgo), már 1971-ben kísérletezett durvább gyémántszemcsékkel. De használható alapanyagok, az 1980-as években jelentek meg érdekes szemcseméretben. Az eltávolítási arányt a próbaüzemek ​​során, végül hat különböző őrleményre sikerült optimalizálni, a különböző típusú gyémánt eszközökhöz. Az ISO jelölés alapján a Komet Dental különböző színű gyűrűkkel kódolta őket, amelyeket a fogorvos munka közben is egyszerűen használhatott a tájékozódáshoz: fekete (szuperdurva, 181 μm), zöld (durva, 151 μm), jelölés nélkül vagy kék (közepes, 107) μm), piros (finom, 46 μm), sárga (extra finom, 25 μm) és fehér (ultrafinom, 8 μm). 

 

 

Minden nap gondolunk a jövőre. Komet S-Diamonds.

Alapvetően újra és újra felvetődött a kérdés, hogy a jövő gyémánteszközei hogyan válhatnak még hatékonyabbá az eltávolítás során. A nemzetközi tőzsdék is megérezték a szuper-durva szemcsék iránti megnövekedett keresletet, különösen Franciaországban, és az Egyesült Államokban, ugyanis ezen a két fogászati ​​piacon a feketegyűrűs gyémánt műszereket részesítik előnyben a beavatkozásokat végző szakemberek. 

A Salt Lake Cityben tartott szakértői találkozó, végül arra ösztönözte a Komet csapatát, hogy jó irányba gondolkodnak, nem egy még durvább szemcse növeli az eltávolítási hatást, hanem egy lépcsőzetesen síkolt felület. Ekkor születtek meg a sikeres Komet S-gyémántok. Sokszög szerkezetük akár 18%-kkal nagyobb eltávolítási arányt is eredményezett. A gyémántszemcsék mérete és a nyersdarab sokszögű szerkezete révén nyert további forgácstér, megkönnyíti az őrölt anyag eltávolítását, és javítja a hűtést. Kezdetben az S-gyémántok csak durva-szemcsékkel (zöld gyűrűvel) voltak elérhetők, későbbiekben azok számára, akik előnyben részesítik a 181 μm, vagy annál nagyobb szemcséket (fekete gyűrű), már szuper-durva szemcseméretben is kínáljuk.

 

 

A gyémánt a KOMET(üstökös).

Ma már az S-gyémántok világszerte, egy új osztályt képviselnek. Ugyanakkor felmerül a kérdés. Örülünk mi ennek? Büszkék vagyunk rá? Természetesen Igen! De csak akkor vagyunk elégedettek, ha ismét felülmúltuk önmagunkat. Éppen ezért már most izgatottak vagyunk, hogy a jövő egy újabb darabja, egy fantasztikus gyémánt a DIAO Lemgóból, mikor talál meg téged.

Üdvözölje a verhetetlen szerszámélettartamot és élességet

Az innovatív gyémánt bevonat, a gyémántszemcsék és kerámiagyöngyök optimális bevonata, nagyobb teljesítménykoncentrációt, hosszabb élettartamot és nagyobb kontrollt biztosít a kezelés során.

Gyémántból és gyöngyből készült hatékonyság, DIAO

A gyémántszemcsék, és a kerámiagyöngy összeolvadása soha nem látott erőkoncentrációt tesz lehetővé, amely óriási élettartamot biztosít. Az optimális bevonatsűrűségnek köszönhetően a gyémántszemcsék könnyebben behatolnak a zománcba, és használat után nem képeznek lapos rétegeket kopott gyémántokból. A gyémántok számtalan használat után is behatolnak a zománcba ,és kiváló munkát végezne, mivel a távolságuknak köszönhetően, továbbra ia tökéletesen koncentrálják az erőt. A laboratóriumi vizsgálatok átlagosan 34%-kal nagyobb eltávolítást mutatnak a kopási határig, mint a hagyományos műszerek.*

 

 

Kevesebb gyémánt, több teljesítmény.

Az intelligens hozzárendelés az erőt a gyémántcsúcsokra összpontosítja, így az erőt hatékonyan használja fel. Az így létrejövő nyomás tökéletesen koncentrálódik a csúcsokra. A klasszikus gyémántoknál az erő eloszlik, s ez nem nagyobb eltávolításhoz, hanem gyorsabb eltompuláshoz vezet.

Mire számíthatsz, ha használod a DIAO-t?

A rendkívül sima futás, a kiváló kezelhetőség és az optimális siklás a fogon használat közben, 30 formával és összesen 34 különböző tulajdonsággal nyűgöz le. Így minden anatómiai kihívásra felkészült. Más gyémántok erről csak álmodoznak devil

 

Kérdésed van? Orvosi terméktanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére, a termékeinkkel kapcsolatos tanácsokkal.

Keress minket.