TKD

A vállalat története 1969-ben kezdődött egy kis műhelyben, ahol egyszerű és mindennapos körülmények közt, egyszerű eszközökkel terveztek, és építettek. A cél egy olyan kifinomult termék megvalósítása volt számukra, mint a nagy sebességű fogászati turbina. Amikor a terv sikeresen befejeződött, a társaság létrehozta a TKD védjegyet és megkezdte a léghordozó turbinák tömeggyártását - ez a termék gyártás változatlan maradt a következő tíz évben.

A munkatársak sok éves tapasztalata, és a magas szintű mikro mechanikai tudás, lehetővé tette a cég számára, hogy tovább fejlessze a magas technológiai know-how-t. Ennek következtében a gyártott termékek köre kibővült, szem előtt tartva a piaci igényeket, és a logikus vállalati növekedést, úgy hogy, a fogászati ​​használatra szolgáló dinamikus műszerek gyártása megtartsa eredeti minőségi elképzeléseket.

Különösen sok kutatást és fejlesztés az utóbbi években az elektronikus eszközökre fókuszált, például a piezoelektromos skálázóra és a szénkefe nélküli elektromotorra.

Ma, mint 40 éve is, az összes alkatrészt és tartozékot a gyárunkban gyártják és összeszerelik, ezért büszkék vagyunk arra, hogy kijelentjük, hogy minden termékünk 100% -ban OLASZORSZÁGBAN gyártott.

Rendezés:

GYROFLEX LED Multiflex comp. kuplung

Külső raktáron

Elektromos 4 lyukas csatlakozással és anyával, fényes LED, spray.

A GYROFLEX csatlakozás teljesen kompatibilis a Multiflex-rel (a Multiflex a Kaltenbach & Voigt & CO. GmbH, Németország bejegyzett védjegye).

Kívánságlistára teszem
0 Ft + ÁFA (0 Ft)

Titanus E SET UltraSonic Scaler / EMS kompatibilis

Külső raktáron

Tovább fejlesztett modell, nagyobb teljesítményű, és teljes kompatibilitással az EMS betétek teljes választékával.

A TITANUS E kézidarabja nagy megbízhatóságot és jobb energiahatékonyságot biztosít. A rezgéseket abszolút lineárisan és hosszanti síkban generálja.

A skálázóhoz #AX betét, és 24 hónapos garancia tartozik.

(Az EMS az Electro Medical Systems SA bejegyzett védjegye)

Kívánságlistára teszem
196.063 Ft + ÁFA (249.000 Ft)